Hotspots Restaurants Rotterdam

Bij A La Çati eet je een van de lekkerste ontbijtjes van Rotterdam

July 21, 2019
Ontbijt A La Cati Rotterdam

Het perfecte ontbijtje bestaat voor mij uit een tafel vol vers brood, beleg, groente, fruit en zoetigheid. En dat is precies wat je krijgt als je bij A La Çati gaat eten. Bij dit Turkse restaurant in Rotterdam-West kun je ontbijten als een koning(in).

Locatie

A La Çati zit best afgelegen. Het ligt aan het water bij de Lloydkade in Rotterdam-West. Ik zou hier niet snel gekomen zijn als ik er niet vlak naast zou werken. En dat is zonde, want het is een heerlijke plek waar je de hele dag kunt genieten van de Turkse keuken en met goed weer kun je op het terras zitten met een mooi uitzicht op het water.

Ontbijt

Voor het geweldige ontbijtmenu van A La Çati betaal je slechts 12,95. Bij een ander ontbijtplek heb je voor dat bedrag meestal maar net een broodje en sapje. Maar hier krijg je thee, verschillende soorten vers brood, wentelteefjes, olijven, verschillende Turkse kazen en worsten, een pannetje met ei (bereid naar keuze), gekookte eieren, gegrilde groenten, komkommer, sesampasta, tapenade, jam, room en zo kan ik nog doorgaan. Heerlijk toch?

Als je ‘s ochtends niet zo’n grote eter bent, is dat geen probleem. Je kunt het ontbijtmenu tot 2 uur ‘s middags bestellen. Ook als brunch of lunch dus.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.