Hotspots Restaurants Rotterdam

Bij Holy Smoke eet je hamburgers voor 5 euro op woensdag en donderdag

March 31, 2019

Wie houdt er nu niet van hamburgers? Ik in ieder geval wel. En als ze dan ook nog eens voor maar een paar euro verkocht worden, heb je mij al helemaal om. Daarom was ik erg benieuwd om de actie van Holy Smoke uit te proberen. Elke week op woensdag en donderdag kun je daar hamburgers eten voor maar 5 euro.

Menu

Holy Smoke is een knusse zaak aan de West-Kruiskade. ‘s Zomers kun je gebruik maken van het grote terras en genieten van heerlijk vlees van de barbecue, vandaar ook de naam. Maar als het weer het niet toelaat, is er nog steeds genoeg reden om een bezoekje te brengen aan dit restaurant. Het is er gezellig en je kunt er goed eten. Ze staan onder andere bekend om de BBQ-honey ribs, maar er staan ook vegetarische- en visgerechten op de kaart. Ook hebben ze veel verschillende soorten bieren en cocktails en verschillende snacks die je daarbij kunt eten.

Afbeelding kan het volgende bevatten: plant en buiten
Foto: Holy Smoke

Acties

Daarnaast staat Holy Smoke bekend om de verschillende acties. Op woensdag en donderdag geldt er dus een actie op hamburgers. In plaats van een prijs tussen de 15 en 17 euro betaal je nu maar 5 euro. Een kleine kanttekening: dat is – in tegenstelling tot hoe de burgers normaal geserveerd worden – wel zonder friet en coleslaw.

Burgers

Ik probeerde de Holy Smoke Burger met jalapeños, gruyerekaas en bacon en de Fried Chicken Burger met BBQ-honey-saus (en nee ik at ze niet allebei, ik deelde de helft met mijn tafelgenoot). Ik vond beide burgers echt hemels. De broodjes waren zacht, zoet en luchtig en van allebei de burgers waren de sauzen heel lekker. En dan te bedenken dat het maar een paar euro kostte…

Dessert

Natuurlijk kon de avond niet af worden gesloten zonder een toetje. Op het menu staan verschillende desserts, maar wij gingen voor een klassieker: de brownie. En die werd geserveerd op een plank met slagroom en ijs, perfect dus.


You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.