Hotspots Rotterdam

De luchtige pizza’s van Sugo

February 8, 2017

De pizza’s al taglio van Sugo vallen bij veel Rotterdammers in de smaak. Tenminste, als ik alle positieve verhalen moet geloven. Na een late film op het filmfestival, besloot ik de proef op de som te nemen. Om 9 uur lag de vitrine van Sugo op West Blaak nog vol, dus liep ik snel binnen.

sugo-rotterda-8sugo-3

Het pand is groot met genoeg zitplekken. Bij binnenkomst zie je meteen de uitgestalde variatie aan pizza’s. Naast pizza’s (en ook vegan pizza’s!!) staan er ook verschillende salades op het menu. Dat wordt moeilijk kiezen. Alhoewel… we zijn met zijn tweeën en het is laat, dus we hebben grote trek. We proberen dus een groot deel van het assortiment.

sugo-rotterdam-1sugo-rotterdam-2

En dat is meteen het grote voordeel van Sugo. Je kunt meerdere stukken proeven, want de slices zijn niet groot, niet duur en worden in kleine reepjes geknipt voor je. Wij kozen zes stukken uit de vitrine en namen plaats aan een tafeltje. Binnen vijf minuten werden de warmen stukken pizza voor ons neus gezet.

sugo-rotterdam-5sugo-rotterdam-6

De pizza’s zien er heerlijk uit. En zo smaken ze ook. De bodem van de pizza is licht en luchtig. Zonder twijfel vonden we de pizza met zalm en dille en de pizza met kip en pesto het lekkerst. Verder proefden we pizza met gekarameliseerde ui, mascarpone, walnoot, zwarte olijf, tomaat-basilicumsaus en mozzarella. Deze was een beetje te zoet naar onze smaak. Verder aten we nog de pizza met vier kazen, pizza spinata romana met pittige saus  en een pizza met allerlei groenten erop. Deze drie waren ook allemaal erg lekker en satisfying.

sugo-rotterdam-3sugo-rotterdam-4
Tot slot konden we het niet laten om ook even de tiramisu te proberen. Dit is mijn lievelingstoetje dus ik ben heel kritisch, maar dit was echt een goede tiramisu. Lekker romig, vet en stevig. Wij hadden ons buikjes dus helemaal vol gegeten en gingen voldaan naar huis. In totaal rekenden we maar 35 euro af, inclusief drinken en toetje. Dus lekker betaalbaar!

sugo-rotterdam-9sugo-rotterdam-7

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.