Hotspots Restaurants Rotterdam

Ik ging op verrassingsdiner in Rotterdam via SurpriSeat

September 24, 2018

Wanneer ik ergens ga eten, zoek ik meestal van tevoren alvast de menukaart op en inspecteer ik zelfs al de Instagramfoto’s die andere van het eten maakten. Handig, want zo weet ik wat ik kan verwachten en wat ik wil bestellen. Alleen gaat de lol er ook wel een klein beetje af. Soms wil je ook gewoon (positief) verrast worden, toch?

Daarom was ik meteen enthousiast toen ik over het nieuwe concept SurpriSeat hoorde. Ken je die verrassingsreizen die je tegenwoordig kunt boeken of de sneakpreview bij bioscopen? Dit is ongeveer hetzelfde, maar dan met uit eten gaan. Je bestelt een abonnement en krijgt pas kort van tevoren te horen waar er voor jou een plekje gereserveerd is. Ik mocht dit superspannende concept alvast uitproberen.

Hoe werkt het

Ik koos op maandag de datum en het tijdstip dat ik uit eten wilde en vulde mijn profiel in. Ik selecteerde op de website het ‘eenmalige’ abonnement (24.95 p.p.), vulde mijn dieetwensen in, selecteerde welke keukens mijn voorkeur hadden en maakte de reservering voor vrijdag 7 uur. Je kunt trouwens ook voor een jaarlijks abonnement kiezen waarbij je zelf een aantal data kunt vastleggen om op verrassingsdiner te gaan.

De dag

Die vrijdag kreeg ik ‘s ochtends al een berichtje. Of ik er zin in had. Nou en of, ik was heel erg benieuwd waar ik die avond zou eten. Maar ik moest nog tot twee uur voor het etentje wachten tot ik het adres zou krijgen.

Vrijdagmiddag vijf uur zat het mailtje van SurpriSeat in mijn mailbox. Spannend!!! Eindelijk was daar het verlossende bericht met waar ik om 7 uur verwacht werd.

Ik zal niet zeggen waar het was, maar ik kan je wel vertellen dat het heel lekker was. We kregen twee gangen en mochten kiezen tussen voorgerecht of dessert. Wij namen een voor- en hoofdgerecht. Uiteindelijk hoefden we alleen nog de drankjes af te rekenen.

Als je graag verrast wordt op culinair gebied, is SurpriSeat een leuke manier om te dineren. Zo voorkom je dat je steeds bij hetzelfde restaurant eindigt en ontdek je weer nieuwe leuke plekken in Rotterdam. Uiteraard maakt de website altijd een match die aansluit bij jouw voorkeuren. Meer informatie vind je op de website.

Leuke ervaring

De restaurants zijn allemaal gevestigd in Rotterdam. Omdat het natuurlijk een verrassing moet blijven waar je uit eten gaat, is niet bekend welke restaurants er met het concept meedoen. Maar ik kan je in ieder geval vertellen dat ik het een hele leuke ervaring vond en heerlijk heb gegeten!

Meer over SurpriSeat vind je hier.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.