Over

Ik ben Elize Schenderling, geboren en getogen in Rotterdam – ook wel 010. Rotterdam is de stad waar ik nooit weg ga, tenzij het op een trip naar het buitenland is. Ik woon in een klein huisje in het prachtige Kralingen en verder kom ik graag op de Hoogstraat, Meent, Nieuwe Binnenweg en Witte de With. Het leukste aan Rotterdam vind ik de mentaliteit en de positieve energie die ik van de stad krijg. Het is nooit saai en elke dag wordt Rotterdam weer een stukje leuker.

Ik ben 24 jaar en na (en tijdens) mijn studie Media en Cultuur ben ik begonnen met werken op de redactie bij een bedrijf dat televisieprogramma’s produceert. Binnen dit bedrijf deed ik zowel de (eind)redactie als de regie van de items. Op dit moment werk ik op de webredactie van de leukste radiozender die er is. Het grootste gedeelte van mijn salaris investeer ik het liefst in een volgende trip of in een lekkere lunch of goed diner.

Naast reizen, eten en bloggen hou ik van fotograferen (ook al weet ik er nog niet zo veel van), boeken lezen, katten aaien, instagrammen, avonden lang Wikipedia lezen, hardlopen, blogs lezen, wijn drinken, uitgaan en films kijken.