Over

Ik ben Elize Schenderling, geboren en getogen in Rotterdam – ook wel 010. Rotterdam is de stad waar ik nooit meer wegga, tenzij het op een trip naar het buitenland is. Ik woon in een klein huisje in het prachtige Kralingen en verder kom ik graag op de Hoogstraat, Meent, Nieuwe Binnenweg en Witte de With. Het leukste aan Rotterdam vind ik de mentaliteit en de positieve energie die ik van de stad krijg. Het is nooit saai en elke dag wordt Rotterdam weer een stukje leuker.

Ik kom uit het jaar 1992, heb Media & Cultuur gestudeerd en ben al tijdens mijn studie begonnen met werken. Ik heb eerst een tijdje in de televisie-industrie gewerkt, maar in 2016 maakte ik de overstap naar radio. Op dit moment werk ik als webredacteur bij NPO FunX, het leukste radiostation van Nederland!

Het grootste gedeelte van mijn salaris investeer ik het liefst in een mooie reis of in een lekkere lunch of goed diner. Mijn ervaringen deel ik zoveel mogelijk op deze blog. Ik hoop dat ik hiermee anderen kan inspireren over leuke plekken in Rotterdam en de rest van de wereld.

Naast reizen, eten en bloggen hou ik van fotograferen (ook al weet ik er nog niet zo veel van), muziek luisteren, boeken lezen, katten aaien, Instagrammen, uitgaan, horrorfilms kijken, bordspellen spelen en hardlopen.