Hotspots Restaurants Rotterdam

Waarom Lilith Coffee één van mijn favoriete hotspots in Rotterdam is

October 10, 2017

Eigenlijk spreken de foto’s al voor zichzelf, maar ik ga toch een poging doen om uit te leggen waarom ik zo erg van Lilith hou. Sinds een aantal maanden zijn de twee vestigingen van Lilith Coffee verhuisd naar één locatie, namelijk de levendige Nieuwe Binnenweg. Nog steeds met dezelfde populaire gerechten, maar nu ook met een dinerkaart. Het diner heb ik nog niet uitgeprobeerd, maar vorige week ging ik weer terug voor mijn twee grote liefdes: de pancakes en eggs royale.

Droomlunch

En die twee gerechten zijn dan ook de reden waarom ik zo van Lilith hou. Ze maken onderdeel uit van een ware droomlunch. Je begint met de eggs benedict  (met rauwe ham) of royale (met gerookte zalm). Je krijgt dan een heerlijk zacht briochebroodje met daarop een stukje zilte zalm en een perfect gepocheerd eitje. Om het geheel compleet te maken ligt er nog wat gestoofde spinazie on the side.

Pancakes

Een bezoekje aan Lilith is niet compleet zonder hun famous pancakes te proberen. Hands down de beste American pancakes van Rotterdam. Ze zijn fluffy en ze zijn zoet, maar niet te zoet. Daarom passen de verschillende toppings er zo goed bij. Als je namelijk van mierzoet en over the top houdt, kun je bijvoorbeeld voor nutella en aardbeien kiezen. Maar als je het wat beschaafder wil houden, zijn blueberries ook een aanrader. En als je het zoete gedeelte helemaal wil skippen, kun je ook voor de hartige pancake gaan.

Diner

Los daarvan is Lilith ook gewoon een leuke plek om koffie te drinken. Of nu tegenwoordig ook een borreltje. Voor het diner staan er gerechten als vega burgers en stoofschotels op het menu voor aantrekkelijke prijzen. En goed nieuws, want de pancakes zijn tegenwoordig ook all day te bestellen.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.