Hotspots Restaurants Rotterdam

Bij Mangiare krijg je op dinsdag voor 11,50 een pasta en salade

November 13, 2019
Pasta's bij Mangiare Pannekoekstraat

Als je mijn blog regelmatig leest, weet je dat ik een grote fan van Mangiare ben. Het Italiaanse restaurant heeft inmiddels drie filialen: op de Van Oldenbarneveltstraat, de Zaagmolenkade en op de Pannekoekstraat.  Die laatste locatie heeft elke dinsdag een leuke actie. Je kunt er voor slechts 11,50 een pasta en een kleine salade krijgen.

Pasta’s

Voor de pasta kun je kiezen uit de twee specialiteiten van het huis: de pasta parmigiano en de truffel lasagne. En laat dat nu net de twee gerechten zijn waarom ik zo fan van Mangiare ben. De pasta parmigiano wordt gemaakt met verse spaghetti. De pasta wordt op een hele Parmezaanse kaas met wat grappa en is zo helemaal omhuld door die heerlijke Italiaanse kaas. De truffel lasagne is gemaakt met porcini (ook wel eekhoorntjesbrood) en room.

Natuurlijk kun je naast de actie ook nog gewoon een voor- en nagerecht bestellen, wat ik ook zeker aanraad. Een andere specialiteit van Mangiare is de anti pasti-plank met gegrilde groentes en kaas- en vleeswaren. Om het diner af te sluiten is de tiramisu uiteraard een goede optie.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.