Hotspots Rotterdam

Hotspot Rotterdam: Arzu the Foodbar Supplier

September 24, 2017

Arzu begon na een paar jaar op de Swanmarket te hebben gestaan vorig jaar een eigen winkel. Inmiddels is Arzu The Foodbar Supplier niet meer een verborgen parel in Noord. De handgemaakte foodbars en de insta-famous pancakes zijn bij veel Rotterdammers heel populair. En dat is terecht, want Arzu is gewoon een hele leuke zaak.

INRICHTING

Arzu The Foodbar Supplier zit in een mooi pand aan de Bergwerg in Rotterdam-Noord. Van binnen is het gezellig ingericht. De muren zijn donkerblauw/zwart en versierd met allerlei foto’s en andere decoratie, er hangen veel plantjes, er liggen mooie tapijten op de grond en boven op de vide staat er een grote, lange tafel met een bosje verse bloemen.

PANCAKES

De vitrine ligt vol met heerlijke foodbars, maar ik kom met een ander doel. Ten eerste om een bakje koffie met mijn vriendin te drinken en urenlang te kletsen, maar op de tweede plaats kom ik ook voor de beruchte pancakes van Arzu. Op het menu staan namelijk een hele rits verschillende soorten pannenkoeken. Van een zoete brownie pancake tot een hartige met geitenkaas.

MENU

Wij delen uiteindelijk de M&M’s en red velvet pancakes. En ja, dat was net zo lekker als dat het klinkt. Zoals je op de foto kunt zien, zijn deze stapeltjes pannenkoeken niet geschikt voor wanneer je op dieet bent. Gelukkig heeft Arzu ook een aantal gezondere ontbijt- en lunchgerechten op de kaart staan, zoals yoghurt en sandwiches.

FOODBARS

Het liefst had ik ook nog alle foodbars uit de vitrine geproeft, want geloof me, die zijn ook zo lekker. Ik heb ooit de tiramisu-bar geprobeerd en die stelde zeker niet teleur. Het was zoet en chewy en had een echte tiramisusmaak. Andere smaken die Arzu heeft, zijn bijvoorbeeld baklava, salted caramel en blue vanilla. Daarnaast zijn er ook een aantal vegan opties. Kun je niet kiezen? Dan kun je ook een box mee naar huis nemen met verschillende smaken. Ook leuk als traktatie!


Gelukkig zit Arzu in Noord, want als het dichter bij mij in de buurt zat, was dat waarschijnlijk niet goed voor me geweest! Maar wanneer ik in de buurt ben, ga ik sowieso weer langs.

Wil je meer weten over leuke hotspots in Rotterdam-Noord? Kijk dan even hier.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.