Hotspots Rotterdam

Hotspot Rotterdam: Lunchen bij Thuisch

August 18, 2016

Het is gelukkig weer perfect weer om te lunchen of dineren op een terras. Thuisch in Rotterdam Kralingen heeft een perfect terras waar je in het zonnetje kunt zitten. Of je nu in de ochtend, middag of avond gaat, het kan allemaal, want bij Thuisch serveren ze ontbijt, lunch en diner. Ik ging langs voor een lunch.

thuisch 9 Thuisch 10 uur

Thuisch zit op de Oudedijk aan de oude plantage. Ze hebben zowel aan de voorkant als aan de achterkant een terras in de zon. Als je naar binnenloopt valt meteen de stijlvolle inrichting op. Het is een gezellige inrichting met oog voor details. Ook het terras achter is heel leuk gedecoreerd en je zit er niet alleen in de zon, maar ook uit de wind. Daarmee is het terras niet alleen hartje zomer geschikt, maar ook op minder warme dagen.

thuisch 3  thuisch 8

Voor de lunch kun je kiezen uit gerechten als bagels, tosti’s of salades, maar er staat ook een lekkere burger op de kaart. Ik bestelde heel gezond een spinaziesalade met artisjok, truffel en parmezaanse kaas. Dit werd geserveerd met twee sneetjes brood. Mijn vriendin koos voor een bagel met hummus. Beide gerechten waren lekker en licht. Perfect voor een warme dag.

thuisch 5 thuisch 6

Voor het ontbijt kun je onder andere een klassieke uitsmijter, blueberry pancakes of een granola trifle bestellen. ´s Avonds gaat de barbecue aan en kun je burgers, rundvlees of dorade van de barbecue bestellen. En wil je alleen voor een drankje langskomen dat kan natuurlijk ook. Koffie met wat lekkers of een wijntje en wat borrelhapjes  staan ook op de kaart.

Thuisch 1 thuisch 2

De veelzijdige kaart, mooie inrichting en het zonnige terras maken Thuisch tot een hele fijne plek. En ten slotte is het laatste pluspunt dat het er ook kindvriendelijk is door een apart kindermenu en een speelkamer voor de kids. Je kunt er dus goed met de hele familie terecht.

Thuisch
Oudedijk 222

Rotterdam
010 261 5222

www.thuisch.nl

Open
Ma – Vrij: 8:30 – 00:00
Za – Zo: 10:00 – 00:00

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.