Hotspots

Ik ben terug!

August 6, 2021

Hallo allemaal. Ik ben er weer. Na een lange radiostilte post ik eindelijk weer eens wat op mijn blog. De reden van mijn afwezigheid? Een gebrek aan motivatie had er zeker mee te maken, maar het kwam vooral door – je raadt het al – de coronacrisis.

Verandering

Ondertussen is er veel veranderd in het horecaleven van Rotterdam. Veel restaurants hebben de lockdowns niet overleefd. Tegelijkertijd zijn er weer veel nieuwe hotspots bijgekomen. Het is soms niet meer bij te houden en dus staat er veel verouderde content op mijn blog. Én is er nog een lange lijst van plekken die ik nog moet uitproberen.

Nieuwe reviews

De komende tijd ga ik proberen weer wat nieuwe reviews te plaatsen en restaurants te delen waarvan ik denk dat ze wel (of juist niet) de moeite waard zijn. Want eerlijk is eerlijk: er zijn ook aardig wat trendy tenten bijgekomen die wat mij betreft te hip zijn en geen goede kwaliteit bieden.

Elize010 gaat om lekker eten, niet om de populairste ketens. Plekken waar je een bepaalde authentieke keuken kunt eten, waar er met passie gekookt wordt, daar gaat mijn hard sneller van kloppen. Als dat dan een toko is met tl-verlichting en plastic borden, dan maakt mij dat niet uit.

Babynews!

Tot slot nog een kleine sidenote: ik ben zwanger! Dat heeft ook invloed gehad de laatste maanden. Het heeft me natuurlijk beperkt in wat ik kon eten. Een lekker wijntje zit er ook niet meer in (en nee alcoholvrije wijn is geen goed alternatief). Daarom heb ik de laatste tijd seafood, tapas en sushi geskipt. Gewoon omdat ik er dan toch niet honderd procent van kan genieten, omdat ik dan niet kan bestellen wat ik wil.

Tot zover mijn update, tijd om aan de slag te gaan en nieuwe content te maken!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Yin Cheng August 26, 2021 at 9:16 pm

    Gefeliciteerd met de zwangerschap! Begrijp wel dat je wat anders doe dan bloggen

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.