Hotspots lunch Restaurants Rotterdam

Lunchen bij het nieuwe Sappi in Rotterdam Oude Noorden

February 7, 2020

Sappi, de altijd drukke sapbar bij metrostation Beurs, heeft een nieuw filiaal geopend. Naast hun zaak midden in het drukke Rotterdamse stadscentrum, is er nu ook een Sappi in het gezellige Oude Noorden. In deze nieuwe zaak kun je niet alleen even snel een sapje of salade scoren, maar kun je ook rustig zitten en genieten van een heerlijk ontbijtje, een goede lunch of gezellig een koffie te drinken.

Sappi lunch oude noorden 1Sappi lunch oude noorden 1

Sappi Noord

Sappi Noord zit op de leukste straat van het Oude Noorden: de Zwaanshals. De zaak ziet er lekker vrolijk uit door de (pastel)groene en roze muren en is voorzien van genoeg zitplekken. Je kunt plaatsnemen aan de lange leestafel, een van de kleine tafeltjes of lekker chillen in de twee hangstoelen. Ook is er een schattige speelhoek gemaakt voor kinderen, waar ze denkbeeldige sapjes kunnen maken met speelgoedblenders.

Sappi lunch oude noorden 1Sappi lunch oude noorden 1

Menu

Op het menu staat alles dat je al van Sappi gewend bent: een hele rits aan gezonde sapjes, smoothies en shotjes. Daarnaast hebben ze verschillende sandwiches, salades en bowls. Wij namen de energizer (een groen sapje) en een hele bijzondere blauwe smoothie met kokos en spirulina. En omdat deze plek zich juist zo goed leent voor een langzame lunch, kwamen we niet alleen voor een sapje, maar ook om wat te eten.  Wij deelden een tuna salad en een sandwich chicken avocado. De tonijnsalade was vers en goed gevuld, net als de sandwich, die bestond uit het brood van Jordy’s Bakery met gegrilde kip, avocado, salade en kerriemayonaise.

sappi gezonde lunch rotterdam

Gezellig

Sappi Noord is de perfecte plek om met iemand af te spreken en bij te kletsen, de koffie is er namelijk ook erg lekker en mochten er kinderen bij zijn dan kunnen die  ondertussen lekker spelen. Tegelijkertijd is het ook een prima en rustige plek om in je eentje te lunchen, bijvoorbeeld met een goed boek (of een laptop) aan de lange tafel. Je kunt alle sapjes en broodjes overigens ook afhalen of laten bezorgen.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.