Hotspots Restaurants Rotterdam

Nieuwe Hotspot Rotterdam: Amada Coffee

January 8, 2018

Het zou heel goed kunnen dat je er al over hebt gehoord: Amada Coffee, de nieuwe zaak op de Hoogstraat. En dat is dan waarschijnlijk niet om het leuke interieur of het goede eten, maar om hun beroemde ‘selfiecino’. Het koffiezaakje serveert namelijk cappucino met een selfie erop. Maar dat is trouwens niet het enige waarvoor je daar terecht kan!

Ontbijt

Amada heeft nog veel meer op de kaart staan: ontbijtjes, sandwiches, taartjes en ook zoet zonder suiker. Voor ieder wat wils. Ik bestelde een ontbijtplankje met toast, omelet, feta, olijven, tomatentapenade, salade en een kop thee voor 9 euro. Daarnaast kun je ook hier ook nog wat warme gerechten bestellen, waaronder köfte en mosselen met rijst.

Selfiecino

Om nog even terug te komen op de selfiecino, deze drinkbare selfie wordt gemaakt met een speciale printer. Amada is pas de tweede (na Engeland) in Europa die deze bijzondere koffie op de kaart heeft staan. Ik had het niet verwacht, maar ik moet toegeven dat ik het heel grappig vond om mijn foto op een koffie te zien! Je betaalt er wel €4,50 voor, dus één keer is leuk en daarna maar weer aan de normale koffie.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.