Over

Ik ben Elize Schenderling, geboren en getogen in Rotterdam – ook wel 010. Rotterdam is de stad waar ik nooit meer wegga, tenzij het op een trip naar het buitenland is. Ik woon in een klein huisje in het prachtige Kralingen en verder kom ik graag op de Hoogstraat, Meent, Nieuwe Binnenweg en Witte de With. Het leukste aan Rotterdam vind ik de mentaliteit en de positieve energie die ik van de stad krijg. Het is nooit saai en elke dag wordt Rotterdam weer een stukje leuker.

Mijn salaris investeer ik het liefst in een mooie reis of in een lekkere lunch of goed diner. Op deze website probeer ik zoveel mogelijk mijn ervaringen te delen. Ik eet het liefst Aziatisch of seafood, maar het allerbelangrijkste vind ik dat het eten lekker, authentiek en met liefde gemaakt is. Het is leuk als het er ook mooi uitziet, maar geef mij liever een goede maaltijd in een sfeerloze zaak met TL-verlichting dan een hippe avocadotoast  – die ik ook thuis had kunnen maken – in een Instagrammable omgeving.

Ik kom uit het jaar 1992, heb Media & Cultuur gestudeerd en ben al tijdens mijn studie begonnen met werken. Ik heb eerst een tijdje in de televisie-industrie gewerkt, maar in 2016 maakte ik de overstap naar de radiowereld. Op dit moment werk ik als webredacteur bij NPO FunX.

Naast uit eten gaan, reizen en bloggen hou ik van koken, fotograferen, muziek luisteren, boeken lezen, katten aaien, films kijken, bordspellen spelen, hardlopen, yoga en fitness.