Hotspots Rotterdam

Poké Bowl Rotterdam breidt uit met een nieuwe (grotere) winkel

September 30, 2017

Je kunt wel zeggen dat de Hawaiiaanse poke één van de hipste gerechten van dit moment is. Dat is niet zo gek, want het is gezond én lekker en dat is natuurlijk anno 2017 een gouden combinatie. Inmiddels vind je in elke grote stad wel een pokewinkel, maar de allereerste van Nederland was toch echt Poké Bowl op de Hoogstraat in Rotterdam. De populariteit van het gerecht poke heeft ervoor gezorgd dat er vaak lange rijen staan bij Poké Bowl. Met al dit succes was het dus hoog tijd voor een tweede opening van Poké Bowl Rotterdam.
En die is er gekomen op de Karel Doormansstraat. Dit keer geen klein zaakje met twee tafels, maar een grote, ruime en lichte zaak met genoeg zitplekken. Met al die extra ruimte is het niet alleen voor de werknemers fijner werken, maar ook veel gezelliger om je pokebowl ter plekke op te eten.

Ik mocht bij de grand opening aanwezig zijn en een paar nieuwe gerechten proberen. Waaronder de pokeburger met nori, ei en rijst, ingepakt als een burger. Lekker? Ja, een leuk hapje. Maar ik was echt onder de indruk van de nacho/poke-bowl met kip. Wie verwacht er nou dat de combinatie van rijst, nacho’s en groenten werkt? Ik in ieder geval niet, maar het was een topcombinatie.  Daarnaast waren er nog een aantal nieuwe pokecombinaties en nieuwe sauzen aan het menu toegevoegd.

Het is nog niet duidelijk of deze nieuwe gerechten aan het vaste menu worden toegevoegd, of dayspecials worden. De goede oude bekende pokebowls blijven sowieso te bestellen. En nog even voor de duidelijkheid dat is dus een basis van rijst, salade of rijst én salade, een proteïne als kip, zalm of tonijn, groenten naar keuze, toppings naar keuze en sauzen naar keuze. En als dat kiezen allemaal te moeilijk is, dan neem je één van hun kant en klare succesnummers, want die zijn altijd goed.

Poké Bowl gefeliciteerd met de opening van jullie tweede winkel en veel succes!   

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.